Varmepumpe montering

Forhandler av Panasonic varmepumper

BL Klima har siden vi startet opp i 2006, vært forhandler av Panasonic varmepumper.  Vi har levert varmepumper og airconditionanlegg til private og bedrifter i Drammen, Bærum, Asker, Oslo, Holmestrand og omegn. Gjennom lang erfaring og jevnlig kursing har vi tilegnet oss bred kompetanse innen montering, service, feilsøking og feilretting. En av våre hovedmålsettinger er å skape fornøyde kunder ved å ha høy kvalitet på alle våre tjenester. 

Vi er en del av Klimaekspertene, Norges største kjede av varmepumpeinstallatører, og leverer varmepumper av god kvalitet fra Panasonic. Disse er stillegående, har lang levetid, lave vedlikeholdskostnader, og er testet og utviklet for norske forhold.


Vi tilbyr gratis, uforpliktende befaring. Under befaringen vil du få råd om hvilken varmepumpe du bør velge, samt hvor den bør plasseres for å gi best mulig effekt samtidig som det ser estetisk penest mulig ut. 
Ta kontakt for befaring og uforpliktende pristilbud. Vårt virksomhetsområde er hovedsaklig innenfor èn times kjøring fra Drammen, men på forespørsel foretar vi også nymontering utenfor dette område. Kjørekostnad vil da bli beregnet. 


Vårt virksomhetsområde er i utgangspunktet: 
Viken: Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg, Lier, Øvre Eiker, Sigdal
Vestfold og Telemark: Holmestrand, Horten, Tønsberg
Oslo

BL Klima - NOVAP-godkjent forhandler


Vi er en NOVAP-godkjent forhandler. Det betyr at vi oppfyller strenge kriterier fra Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) slik at du som kunde kan føle deg ekstra trygg på at vi gir nok og riktig informasjon og dokumentasjon, og at vi har all nødvendig kompetanse til å håndtere alt fra montering til feilretting dersom det skulle oppstå feil. 


F-gass - sertifisering


Vi er selvfølgelig F-gass- sertifisert. Alle som skal montere eller demontere varmepumper med F-gass (fluorholdige gasser) må ha gjennomgått kursing og fått sertifisering for å sikre at varmepumpene blir riktig montert og vedlikeholdt slik at de ikke lekker gass til omgivelsene. 

Du finner vårt bedriftssertifikat her.